Retour beleid

Bij Baby Lifestyles doen wij er alles aan om u een perfect product te leveren, echter  kan het wel eens voorkomen dat er een kleine afwijking kan zijn in bijvoorbeeld kwaliteit, kleur, maat of afwerking.

 

Wilt u uw bestelling om wat voor reden dan ook, retour sturen? Dan vragen wij  u  binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail  te sturen aan info@babylifestyles.nl of via ons contactformulier op onze website. U krijgt dan van ons het retour formulier opgestuurd per mail. Hierin vind u ook nog wat handige tips voor het retour sturen van uw bestelling.

 

Vermeld bij uw retour aanmelding uw ordernummer en reden van retour. De items die retour moeten, dienen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Bij de babykleding betekent dit dat het kaartje er nog aan moet zitten. Na ontvangst van de geretourneerde items krijgt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen risico en rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

 

Voor meer informatie of eventuele vragen over ons retour beleid kunt u ook een kijkje nemen in onze algemene voorwaarden. Hier worden de rechten en plichten van de ondernemer en consument in uitgelegd.

  

Retour adres

Lijnstraat 7,

3171GJ, Poortugaal

Nederland

Shop all