Laat ik mij even voorstellen!

Mijn naam is Marije en ik ben de trotse eigenaresse van Baby Lifestyles. Zelf ben ik moeder van een lief klein meisje en woon ik samen met mijn vriend. Naast het runnen van mijn webshop ben ik ook nog werkzaam als pedagogisch medewerker op een baby groep in de kinderopvang.

Baby Lifestyles begon allemaal voor mij in 2020. Wat begon met het maken van speenkoorden voor vriendinnen werd al snel een webshop met een groot aanbod aan baby accessoires. in 2021 kwamen hier ook de kinderkamer decoraties en de leuke musthaves voor mama's bij. Vandaag de dag mag ik ook met trots zeggen dat Baby Lifestyles is uitgebreid en nu ook baby kleding verkoopt. Nu zelfs met grote merk namen als QUAPI en LEVV.

Nog elke dag stop ik tijd en liefde in mijn eigen bedrijf. Iets waar ik al mijn passie en energie in kwijt kan naast mijn leven als mama. Hier ben ik dan ook erg trots op en is ook zeker iets wat ik voor altijd wil blijven doen. Ik kan dan ook niet genoeg zeggen hoe erg ik het waardeer dat jullie willen winkelen bij Baby Lifestyles en deze droom werkelijkheid blijven maken. Ook ontvang ik regelmatig e-mails van mama's (soms ook met foto) over hoe blij de spullen van Baby Lifestyles hun kindje maken. Dit is dan ook de reden waar ik het allemaal voor doe. Een glimlach bezorgen op het gezicht van elke baby is dan ook mijn motto.

Hopelijk brengen de items van Baby Lifestyles ook een glimlach op het gezicht van jouw kleintje of voor de gene waarvoor jij bij ons winkelt. Dit kan natuurlijk ook een kraam cadeau voor iemand zijn.

Ik wens je veel winkel plezier bij Baby Lifestyles en hopelijk tot ziens.