Betaal & verzend beleid

Betalingsmogelijkheden
Ideal

Op onze webshop maken wij gebruik met de betaal mogelijkheid van iDeal. Met de iDeal betaalmethode kun je snel, gemakkelijk, vertrouwd en veilig je online aankopen afrekenen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode. iDeal heeft als Payment Service Provider Mollie. Deze naam zal ook op de afschrift van uw rekening vermeld staan. iDeal heeft er voor gezorgd dat u veilig en eenvoudig kunt betalen. Alle betalingen via iDeal bevinden zich namelijk in een beveiligde link.

Bancontact

Ook voor onze Belgische klanten is het mogelijk een bestelling te plaatsen via Bancontact. Via jouw eigen vertrouwde bankomgeving kan jij ook een bestelling plaatsen bij Baby Lifestyles. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Achteraf betalen met KLARNA

Betaal je liever achteraf wanneer je jouw bestelling ontvangen hebt? Dan kan dit met de Klarna betaalmethode. Bij het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar de website van Adyen. Wanneer jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je een factuur van Klarna. Wanneer je deze factuur hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Verzend mogelijkheden
PostNL

Al onze pakketjes worden uiterlijk binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd, met uitzondering van gepersonaliseerde items. Deze zullen uiterlijk binnen 8 werkdagen verstuurd worden. Denk hierbij aan een naam toevoegen of aanpassing aan de bestelling.

Wij maken gebruik van de service van Post NL.  De Website berekent aan de hand van het gewicht en postcode hoe jouw bestelling verstuurd kan worden. Wanneer je meerdere producten besteld, zal er worden gekeken naar het zwaarste/grootste product. Het tarief wordt tijdens het afrekenen berekend en getoont.

 Bestel je meerdere items en kom je boven de €75,00(binnen Nederland) of boven de €100(Binnen België) betaal je geen verzendkosten op je bestelling. Deze optie wordt dan mogelijk tijdens het afrekenen.

 Woon je in de omgeving van Poortugaal/Rotterdam en wil jij jouw bestelling zelf ophalen? Dat is mogelijk bij Baby Lifestyles! Op afspraak kan jij jouw bestelling afhalen. Stuur ons even een mailtje naar Info@babylifestyles.nl en dan plannen wij jouw afhaal mogelijkheid in.