Wat trek ik mijn baby aan in de zomer?

Wat trek ik mijn baby aan in de zomer?

Wat trek ik mijn baby aan in de zomer?

dat is de vraag die elke moeder zich weer afvraagt net voor de zomer begint. Je wilt namelijk niet dat jouw baby het te warm krijgt maar ook weer niet te koud. En hoe oud is je baby wanneer de zomer begint. Daar zit natuurlijk ook een groot verschil in. Een pas geboren baby moet je namelijk vaak nog met lange mouwen aankleden zodat hij zijn of haar lichaamswarmte niet verliest. Maar is jouw baby'tje al bijna een jaar is dat weer een heel ander verhaal. Hij of haar kan namelijk zijn lichaamstemperatuur al regelen. 

Vind je het toch nog lastig om te bedenken welke kleding bij welke temperatuur. Bekijk dan de onderstaande foto. Hierin zie je als maatstaf beschreven welke kleding jij jouw kleintje aan kan doen bij welke graden buitentemperatuur. Let er wel op. Dit is alleen van toepassing op baby'tjes die ouder zijn als 2 weken en dus hun eigen lichaamstemperatuur zelf kunnen reguleren.

 

 

Dit allemaal hierboven beschreven is dan ook de reden dat Baby Lifestyles zomerkleding heeft voor elke leeftijd categorie binnen dat eerste jaar. Zo hebben wij zomerkleding met lange mouwen maar ook met korte mouwen. Hebben wij babykleding met lange broekjes en korte broekjes. Zo zit er altijd iets bij wat jouw kleintje aan kan tijdens die warme zomerdagen. Dus ben je opzoek naar zomer kleding voor jongens, meisjes of uniseks? Je vind het allemaal bij ons in de webshop.

Deel Tweeten Pin het
Terug naar blog