Meest gestelde vragen

Hoe lang is de levertijd van 'Baby Lifestyles'?

Baby Lifestyles doet zijn uiterste best om jouw producten (die niet gepersonaliseerd hoeven te worden) binnen 2 werkdagen uiterlijk verzonden te hebben. De items die  gepersonaliseerd  worden zijn hier een uitzondering op. Deze zullen wij uiterlijk binnen 8 werkdagen verzenden.

 

Hoe worden mijn producten verzonden?

Wij verzenden elk product met de  grootste zorg. Per item bekijken wij hoe wij dit het veiligste kunnen verzenden. Alle items worden zo ingepakt dat ze onderweg zo min mogelijk kunnen beschadigen.  Ook ligt het aan de grote en het gewicht van het pakket op wat voor manier het verzonden zal worden. Ook wordt elke bestelling ingepakt alsof het een cadeautje is om uit te pakken. Wie wil dat nou niet?!

Kan ik ook achteraf betalen?

Ja zeker! Dit is bij Baby Lifestyles mogelijk Via het betaal platform van Klarna.

Is het mogelijk om iets aan de bestelling toe te voegen of te wijzigen als deze is geplaatst

Neem in dit geval direct contact op met info@babylifestyles.nl en vermeld je ordernummer.
Afhankelijk van de status van jouw bestelling kunnen wij mogelijk nog iets toevoegen of wijzigen. Als de bestelling al verzonden is, is dit uiteraard niet meer mogelijk.

 

Is het mogelijk om het afleveradres te wijzigen als de bestelling al gedaan is?

Neem in dit geval contact met ons op via onze contact pagina of stuur direct een email naar Info@babylifestyles.nl'.
Meld hierbij je ordernummer. Afhankelijk van de status van jouw bestelling kunnen wij dit mogelijk nog aanpassen. Als de bestelling al verzonden is, is dit uiteraard niet meer mogelijk.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je jouw bestelling wilt annuleren neem dan direct contact op met ons op en stuur ons direct een email naar Info@babylifestyles.nl.
Afhankelijk van de status van jouw bestelling kunnen wij mogelijk je order nog laten vervallen. Als de bestelling al volledig betaald en verzonden is, is dit helaas niet meer mogelijk. Neem dan contact met ons op om de producten retour te sturen.

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag terug gestort?

Wanneer de retour verzending bij ons binnen is zullen wij het aankoop bedrag uiterlijk binnen 7 werkdagen terug storten op het gebruikte rekeningnummer.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Uiteraard. Wil jij jouw bestelling retourneren, neem dan contact met ons op via de contact pagina op onze website of via Info@babylifestyles.nl. Vermeld hierbij jouw naam, ordernummer en reden van retour. Gepersonaliseerde items zijn hierop een uitzondering. Deze kunnen niet retour worden gestuurd. U kunt ons retour formulier downloaden via onze pagina retour beleid. Zorg dat het retour formulier juist is ingevuld en dat alle items in de originele verpakking aanwezig zijn voor verzending. Om het milieu te besparen kunt u het terug sturen in de originele verzenddoos.

Ik heb geen orderbevestiging gekregen, wat moet ik nu doen?

Na elke afgeronde bestelling versturen wij automatisch een bevestigingsemail naar het opgegeven email adres. Heb je deze niet ontvangen? Kijk voor de zekerheid in je spam of ongewenste mailbox. Misschien is onze mail daar in terecht gekomen. Zo niet? Neem dan contact met ons op via Info@babylifestyles.nl.

 

Zijn de genoemde bedragen inclusief BTW?

Al onze prijzen worden getoond inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten.